Kestopinnoite Korrek Pro Ceramic TFC

KORREK PRO CERAMIC TFC – Uuden sukupolven pinnoitteet. Teetä meillä autoosi erittäin kestävä, lasimainen ja silti elastinen pinnoite!

Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvoteknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maalipinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja. CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa, eikä autoa tarvitse enää vahata.

Uuteen autoon ei tarvitse yleensä tehdä maalipinnan koneellista kunnostusta ennen CERAMIC TFC -käsittelyä, mutta käytetty auto vaatii sen lähes poikkeuksetta. Voit varmistaa asian ottamalla meihin yhteyttä.

KORREK PRO CERAMIC TFC -pinnoite muodostaa auton maalipinnalle erittäin kiiltävän, kestävän ja helppohoitoisen suojapinnan.

CERAMIC TFC -käsittely suojaa maalipintaa:

  • UV-säteilyltä
  • tiesuolalta ja pieltä
  • kemikaaleilta, myös hiilivetypohjaisilta sekä muilta liuottimilta
  • öljyiltä, hapoilta ja emäksiltä
  • korkeilta lämpötiloilta
  • orgaanisilta epäpuhtauksilta
  • vähentää naarmuuntumista

CERAMIC TFC EVO

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo jatkaa KORREK Pro Ceramic TFC™ Curen viitoittamalla tiellä autoalan pinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evo luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

korrek-pro-evo

CERAMIC TFC ONE

Uusi KORREK Pro Ceramic TFC ™ One on huipputekninen keraaminen kestopinnoite uudessa, edullisemmassa hintaluokassa.

One on monilta ominaisuuksiltaan sekä peruskemialtaan sukua Ceramic TFC Cure -pinnoitteelle, mutta edullisempien komponenttiensa ansiosta on Onen valmistuskustannuksia saatu merkittävästi leikattua.

korrek-pro-one

CERAMIC TFC CURE

CERAMIC TFC CURE on keraaminen elastomeeripinnoite, jonka täysin uudenlainen kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä. CURE-pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. CURE suojaa autosi maalipintaa ennennäkemättömällä tavalla vielä vuosienkin päästä.

CURE-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta.

korrek-pro-cure