Kestopinnoite Korrek Pro Ceramic TFC

Korrek Pro ryhma web

KORREK PRO CERAMIC TFC - Uuden sukupolven pinnoitteet. Teetä meillä autoosi erittäin kestävä, lasimainen ja silti elastinen pinnoite!

Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvoteknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maalipinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

korrekpro auto web

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja. CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa, eikä autoa tarvitse enää vahata.

Uuteen autoon ei tarvitse yleensä tehdä maalipinnan koneellista kunnostusta ennen CERAMIC TFC -käsittelyä, mutta käytetty auto vaatii sen lähes poikkeuksetta. Voit varmistaa asian ottamalla meihin yhteyttä.

KORREK PRO CERAMIC TFC -pinnoite muodostaa auton maalipinnalle erittäin kiiltävän, kestävän ja helppohoitoisen suojapinnan.

 

CERAMIC TFC -käsittely suojaa maalipintaa:

  • UV-säteilyltä
  • tiesuolalta ja pieltä
  • kemikaaleilta, myös hiilivetypohjaisilta sekä muilta liuottimilta
  • öljyiltä, hapoilta ja emäksiltä
  • korkeilta lämpötiloilta
  • orgaanisilta epäpuhtauksilta
  • vähentää naarmuuntumista

Pro Quartz syvaCERAMIC TFC PRO QUARTZ

Erittäin kova ja kestävä keraaminen pinnoite, joka kestää vertailun kaikkiin markkinoiden parhaisiin pinnoitteisiin. Sen lakkamainen ja kiiltävä pinta antaa tehokkaan suojan auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. PRO QUARTZ toimii erinomaisesti myös kaikissa auton muovipinnoissa.

PRO QUARTZ -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä 2-3 vuotta.

 

Nanoseal syva

CERAMIC TFC NANOSEAL 4K 

Keraaminen pinnoite, joka suojaa tehokkaasti kaikkia maali-, muovi- sekä metallipintoja. Se soveltuu myös matta- ja kiiltopintaisten teippien suojaamiseen. Käsitelty pinta hylkii vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa mm. syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä.

NANOSEAL 4K -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä 1-2 vuotta.

 

Cure syvaCERAMIC TFC CURE

CERAMIC TFC CURE on keraaminen elastomeeripinnoite, jonka täysin uudenlainen kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä. CURE-pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. CURE suojaa autosi maalipintaa ennennäkemättömällä tavalla vielä vuosienkin päästä.

CURE-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta.